WILT U OOK EENS MEEZINGEN?

Het koor repeteert eenmaal in de 14 dagen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uurin het Buurthuis, Esdoornstraat 3a, Rijswijk (voormalig Ottoburgschool). Dirigent van het Rijswijkse Strijdkoor is Annette Sackman.
U kunt altijd een of meerdere keren geheel vrijblijvend komen kijken, luisteren, de sfeer proeven en ook meedoen. Alle stemmen zijn welkom. Het is fijn als U zangervaring heeft, maar dat is niet noodzakelijk. Heeft u zin om mee te zingen met het Rijswijks strijdkoor of wilt u meer informatie? Neem contact op met een van de contactpersonen. Of vul het contactformulier in. U ontvangt dan zeker een reactie van ons. Ook voor het koor geldt dat financiën onmisbaar zijn. We ontvangen geen subsidie en bekostigen alle uitgaven uit contributies en giften of donaties.

Voor leden is de contributie € 10,-- per maand. Het bankrekeningnummer is: IBAN : NL97INGB0007132139 t.n.v. Gerry Sablerolle-v.d.Kolk

Voor iedereen die ons koor wil steunen, onze vriend of donateur wil worden, neem even contact op met Gerry Sablerolle.

DEEL DEZE PAGINA